Bedrijf

Muller Grondverzet is een bedrijf dat gevestigd is in de Gemeente Emmen, in het dorp Emmer-Compascuum. Het is een midden- en kleinbedrijf. Het is een grondverzetbedrijf dat grondverzetprojecten ten uitvoering brengt binnen de regio Noord- en Oost Nederland.

De projecten bevinden zich voornamelijk in: Grond- en graafwerk, wegenbouw, waterbouw, bouw en transport. Hierbij moet dan bijvoorbeeld gedacht worden aan grond- en graafwerk voor zonneparken. Graafwerk voor riolering, watergangen en kabelaanleg. Vaak ook dan het egaliseren en profileren van grond en het zeven en transporteren hiervan. Als laatst volgt het afwerken van kavels, erfverharding, paardrijbakken/ganulight, eb- en vloedbak en aanleg drainage.

Daarnaast doen wij ook loonwerk. Dit kan het reinigen van sloten zijn, maar ook het bemesten van het land. Dit doen wij met de Kaweco Double Twin Shift, uitvoerbaar met zoden- en bouwlandbemester. Het verstrooien van mest, compost of kalk kunnen wij voor u uitvoeren met onze strooicombinatie; dat uitgevoerd is met RTK-GPS.

Verder kunt u hieronder een aantal bestanden van ons downloaden die wij beschikbaar hebben gesteld op de site. Muller Grondverzet is VCA* en VKL* gecertificeerd en beschikt tevens over een transportvergunning.